Universitatis Könyvesbolt Kft.

Boltunk 1992-ben alakult a Budapesti Műszaki Egyetemen tanuló külföldi hallgatók angol nyelvű tankönyveinek beszerzésére és árusítására. Később felmerült az igény könyvtárak és tanszékek szakkönyvekkel való ellátására, így a nagyobb angol és német kiadókkal közvetlen kapcsolatot alakítottunk ki. A kisebb kiadók könyveit angliai, német, és USA nagykereskedőktől szerezzük be. A külföldi könyvek beszerzésénél ingyenes árajánlatot készítünk és egy-két nehezen beszerezhető könyv kivételével a szállításért sem számítunk fel költséget.
2010-ben egy, az egyetemhez közeli utcai boltba költöztünk, és ezzel együtt a tevékenységi körünket fokozatosan kibővítve ma már mindenféle hazai könyv beszerzésével is foglalkozunk.
Széles választékban tartunk francia, olasz, orosz, spanyol, szlovák, .. szótárakat és nyelvkönyveket. Az igényes szépirodalmi és ismeretterjesztő könyveink száma is jelentősen nőtt.
 A honlapunkon nem szereplő könyvek beszerzését is vállaljuk.
Megrendeléseket cégektől, intézményektől, könyvtáraktól és magánszemélyektől egyaránt szívesen fogadunk.
Hírlevelünkre feliratkozva hetente értesülhetnek vevőink az újdonságainkról, akcióinkról.

2015-ben internetes kereskedéssé alakultunk. A személyes átvétel megszűnt, helyette többféle kedvező szállítási/átvételi lehetőség közül választhatnak.


Google keresőbe kulcsszavak:
Bookselling
Könyvimport
Könyvbeszerzés külföldről
Könyvbeszerzés belföldről
Nyelvkönybolt
Szakkönyvbolt