NyitólapKategóriák 
Szerző: Pető Gyulax
Gyártó:Ár: -
Bélyegkép Termékismertető Ár (Bruttó)
Ételkészítés ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig
Pető Gyula
Műszaki Könyvkiadó 2018
Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díj...
db
Részletek
9 990 Ft
15 %
8 491 Ft
Kosárban: db
Ételkészítési ismeretek 1. - A konyhai munka személyi és tárgyi feltételei
Pető Gyula
Műszaki Könyvkiadó 2011
Az Ételkészítési ismeretek 1. a 1428-06 Biztonságvédelmi és minőségbiztosítási feladatok végzése modul ételkészítési ismeretek tananyagegységéhez készült. Jól használható a munkavégzés személyi feltételeinek megismertetése és a konyha kialakítása, berendezéseinek használata, rendeltetése tananyagele...
db
Részletek
2 990 Ft
10 %
2 691 Ft
Kosárban: db
Ételkészítési ismeretek 2. - Élelmi anyagok - A konyhai munka előkészítése
Pető Gyula
Műszaki Könyvkiadó 2012
inden témakör kitér a korszerű táplálkozás szempontjaira, az adott alapanyag hazai és nemzetközi gasztronómiában betöltött szerepére.

Főfejezetek:

1. A vágóállatok előkészítése
2. A háziszárnyasok előkészítése
3. A vadak előkészítése
4. A halak előkészítése
5. A hidegvérű állatok elő...
db
Részletek
2 990 Ft
10 %
2 691 Ft
Kosárban: db