Szállítás:

BELFÖLDI SZÁLLÍTÁS 

1.) Posta: 1-2 munkanap
2.) Pick Pack pont: 2-4 munkanap
3.) GLS: 1-2 munkanap
4.) Házhozszállítás

1.)

POSTAI UTÁNVÉT A MEGRENDELŐ KÖLTSÉGÉRE 

A szállítás díja: 
20.000.-Ft alatt 1.190.-Ft - előre utalás esetén csak 1.090.-Ft

20.000.-Ft fölött: ingyenes 

Éljen a lehetőséggel, és csomagja árufizetés (utánvét) összegének kiegyenlítéséhez kérje a kézbesítőktől a bankkártyás fizetési módot!

Azon települések listája, melyek területén POS terminállal rendelkező csomagkézbesítők végzik el a postacsomagok kézbesítését :

https://www.posta.hu/static/internet/download/PASZF_KI17_Telepuleslista_Bankkartyat_elfogado_csgkezbesitok.pdf

POSTA PONTON TÖRTÉNŐ ÁTVÉTEL  

Országosan több mint 2500 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átvehető a csomag. Az Önökhöz legközelebb eső posta kiválasztható.

https://www.postapont.hu/vasarloknak/postapontok/

A csomaghoz 5 vagy 10 munkanapos őrzési idő kérhető, ez időn belül bármikor átvehető.

A szállítás díja: 
20.000.-Ft alatt: 1.190.-Ft - előre utalás esetén csak 1.090.-Ft
20.000.-Ft fölött: ingyenes

2.) 

PICK PACK PONTON

A Pick Pack Pont alternatív csomagküldő szolgálata egy költség- és idő hatékony megoldást kínál vásárlóinknak. Az interneten leadott rendelésüket egyszerűen, kényelmesen, napirendjük ritmusát szem előtt tartva vehetik át 170 település több mint 540 átvételi pontján, az átvevő pont nyitvatartási ideje alatt. Amennyiben egy küldemény érkezésekor bizonytalan, hogy otthonukban tudnak-e tartózkodni, vagy egyszerűen szívesebben gazdálkodnának saját idejükkel, bátran válasszák a Pick Pack Pont szolgáltatását.
A pontok között találják az Inmedio, Playersroom és a Relay üzleteket -előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin; utóbbiak pedig a főbb közlekedési csomópontoknál: MÁV, BKV, Volán társaságok, Budapest Airport területén -, hétfőtől vasárnapig 08:00-20:00 óra közötti nyitva tartással. Továbbá a MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomásokon is, melyek akár 00:00-24:00 órás nyitvatartási idejükkel, az autóval közlekedőknek, vagy az éjszakáig dolgozóknak jelenthetnek megoldást.
A csomagok kiszállítási helyre érkezéséről emailben, illetve sms-ben kap értesítőt. A csomag megérkezése Budapesten jellemzően 2 munkanap, vidékre 3-4 munkanap. A küldemény átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésükre. Amennyiben a vásárló közvetlenül jelzi a Pick Pack ügyfélszolgálat felé az őrzési idő meghosszabbításra vonatkozó igényét, úgy erre lehetőség van, maximum további 7 napig.

Fontos változás! Az átvételhez személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány szükséges. Ha nem a címzett veszi át, két tanúval aláíratott meghatalmazást kell átadni.

A szállítás díja:
20.000.-Ft alatt: 1.190.-Ft 

20.000.-Ft fölött: ingyenes

3.)

GLS FUTÁR

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. Csomagját összekészítés után adjuk át szerződött futárszolgálati partnerünknek. A felvételről, a csomag azonosító számáról és az utánvét összegéről e-mail-ben küldünk értesítést. Csomagja státuszát bármikor ellenőrizheti a GLS Track&Trace weboldalon. 

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat még két alkalommal díjmentesen megkísérli a kiszállítást. Az első kézbesítéstől számítva 5 munkanapig raktározza a küldeményt a futárszolgálat. Ha ez idő alatt sem a címzett nem jelentkezik, sem a címnyomozás nem vezet eredményre, a GLS Csomag-Logisztikai Kft. a küldeményt visszaszállítja hozzánk.

Amennyiben a csomag sérülten érkezik meg, szíveskedjék kárigény bejelentő dokumentumot kérni a GLS futártól. 

A szállítás díja: 
20.000.-Ft alatt: 1.190.-Ft - előre utalás esetén csak 1.090.-Ft
20.000.-Ft fölött: ingyenes

4.)

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

Budapest területén, 50.000.- Ft feletti rendelés esetén, előzetes egyeztetést követően cégünk ingyen házhoz szállítja a könyveket. 


Fizetési módok:

Postai utánvét

Bankkártyás fizetés interneten keresztül - (még nem elérhető)

Bankkártyás fizetés postán, postaponton, Pick-Pack ponton, GLS futárnál

Banki átutalás (könyvtárak, intézmények, cégek és törzsvásárlók számára) 

Banki előreutalás

Beszerzési idő:

Hazai beszerzésű könyvek esetén 2-3 munkanap.
Nagy angol és német, valamint európai lerakattal rendelkező amerikai kiadók esetén 2-3 hét.
Kisebb kiadók és európai lerakattal nem rendelkező kiadók esetén 4-8 hét.