Befőzés és egyéb konyhai praktikák
Befőzés és egyéb konyhai praktikák
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9789630977852
Kiadó: Kossuth Kiadó
Oldalszám: 192
3 990 Ft
3 192 Ft
20 %
db
 
Kosárban: db
Tartalmi ismertető
A könyv kiváló segítség mindazoknak, akik szeretnék saját eltevésű finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmuk sincs, hogyan kezdjenek hozzá. A különféle eljárások pontos leírását követve, az ajánlott receptek elkészítésével könnyedén, lépésről lépésre tanulhatjuk meg a házi tartósítás minden csínját-bínját, legyen szó savanyúságokról, befőttekről, szörpökről és szirupokról, szárított zöldségekről és aszalt gyümölcsökről, pácolt húsokról vagy halakról. Sőt, olyan receptekkel, eljárásokkal is megismerkedhetünk, melyek nem hétköznapiak a magyar konyhában
Szeretnéd házilag eltett finomságokkal kényeztetni a családot, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá?
Ebből a háztartási kisokosból megtanulhatod a házi tartósítás minden csínját-bínját. Látni fogod, hogy semmi sem lehetetlen! Magabiztosan mozogsz majd a savanyúságok, befőttek, szörpök, aszalt gyümölcsök, pácolt húsok világában, és nálunk szokatlan, különleges eljárásokkal is megismerkedhetsz.
KEZDŐKNEK
Friss savanyúságok • Alkoholos szirupban eltett gyümölcsök • Pesto • Csatni
HALADÓKNAK
Lekvárok és dzsemek • Gyümölcssajtok és -zselék • Szörpök és szirupok • Aszalás
MESTEREKNEK
Marmelád • Gyümölcs-curd • Vaj és sajt •Halak, húsok pácolása • Pástétomok
Tanácsaink, ötleteink és receptjeink segítségével házi finomságok egész sorával töltheted meg kamrád polcait!
A kiadó további könyvei